Villa Magdalena

4

+385 49 233 333

info@villa-magdalena.net

Mirna ulica 1, Krapinske Toplice

Uz ljekovitu termalnu vodu u kombinaciji s kromoterapijom u hidromasažnom bazenu u vlastitom apartmanu ili Spa Premium sobi, možete uživati i u panoramskoj wellness oazi površine 350 m2 na najvišoj etaži hotela. Wellness oaza sadrži zatvoreni grijani bazen,  grijani whirlpool s termalnom vodom, finsku, infra i parnu saunu, grijanu klupu, relax zonu s ležaljkama i fitness. Korištenje wellness sadržaja je neograničeno i uključeno u cijenu za sve goste hotela.

Vodeni park Aquae Vivae

0

+385 49 501 999

info@aquae-vivae.hr

A. Mihanovića 1a, Krapinske Toplice

Vodeni park ukupne površine 18.000 m2 sastoji se od šest bazena - pet unutarnjih i jednog vanjskog. Kupačima je na raspolaganju, između ostalog, ronilački bazen i bazen s valovima te više od 600 vodenih atrakcija – slapova, gejzira, podvodnih bočnih masaža i masažnih ležaljki. Svi bazeni punjeni su prirodnom, izvorskom, ljekovitom, termomineralnom vodom. U sklopu parka djeluje self-service restoran Vivae.

City spa centar - wellness, spa i kozmetički salon nudi široku lepezu usluga usmjerenih na poboljšanje kvalitete života, zdravlja i ljepote, prateći inovativne metode i nove ekskluzivne tretmane.

Tim stručnjaka u svom se radu oslanja na najkvalitetnije profesionalne preparate u kozmetici.