Villa Magdalena

4

+385 49 233 333

info@villa-magdalena.net

Mirna ulica 1, Krapinske Toplice

Bazen, saune, masaže i fitness - opustite se i obnovite pozitivnom energijom u ekskluzivnom wellness hotelu s 4*! 

Vodeni park Aquae Vivae

0

+385 49 501 999

info@aquae-vivae.hr

A. Mihanovića 1a, Krapinske Toplice

Izaberite svoju vodenu atrakciju u bazenima s 5* i ljekovitom termomineralnom vodom!

U city spa centru možete doživjeti kompletno opuštanje tijela i uma. Uz vrhunski tim i široku paletu usluga te ugodan i moderan ambijent možete pružiti vašem tijelu ono što mu je potrebno.

Bolnica Akromion najveća je privatna bolnica u Hrvatskoj, a specijalizirana je za medicinske usluge iz područja ortopedije i traumatologije.

Klinika Magdalena nudi jedinstvenu i sveobuhvatnu kardiovaskularnu skrb. Klinika je ustanovila i prvi telekardiološki centar u Hrvatskoj, koji omogućuje izvanbolničku dijagnostiku.

Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana nalazi se u neposrednoj blizini dvorca Bračak, a njihov moto je „Krijepiti Vašu dušu i tijelo, naše je životno poslanje…“.

Bolnica Krapinske Toplice osnovana je 1952. godine kao kupališno lječilište, a danas je specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu.

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina u Zaboku europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom.

Poliklinika Glumpak

0

+385 49 213 795

ured@poliklinika-glumpak.hr

Trg A. Starčevića 10, Bedekovčina

Poliklinika Glumpak nudi Vam u ugodnom ambijentu novog prostora široki spektar dijagnostičkih pretraga iz područja interne medicine, gastroenterologije i fizikalne medicine, neurologije i anesteziologije.

Iskustvo, znanje, empatija, individualna prilagodba svakom pacijentu, strpljenje i veselje ključni su temelji rada Privatne prakse Fizio Sanja.

Fizio Bakran

0

+385 98 604 854

fiziomartinabakran@gmail.com

A. Mihanovića 3H, Krapinske Toplice

Pruža sveobuhvatni, individualni tretman kod osoba s koštano-zglobno-mišićnim disfunkcijama kao i kod raznih neuroloških stanja. U tome koristi različite svjetski priznate metode i koncepte kao što su: Maitland koncept, Neurodinamika, Bobath koncept, Schroth metoda, Vestibularni trening, Zrcalna terapija i brojne druge metode…

Poliklinika Ana

0

+385 49 221 881

info@optana22.hr

Ksavera Šandora Gjalskog 2, Zabok

Poliklinika Ana svojim klijentima nudi brzo i efikasno otkrivanje različitih očnih bolesti. Njihova misija je svakom pacijentu pristupiti kao osobi, u potpunosti mu se posvetiti i stručnom ga brigom voditi kroz sve faze liječenja.

Poliklinika Boić za zdravstvenu djelatnost pruža usluge iz područja opće i plastične kirurgije, opće i sportske traumatologije, ginekologije, interne medicine, anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, te predstavlja prvu polikliniku na području Krapinsko-zagorske županije sa osiguranim uvjetima za dnevnu bolnicu.