Turistička zajednica područja Srce Zagorja

Zagrebačka 4
49217 Krapinske Toplice

radno vrijeme:
pon - pet: 08.00-16.00

Toplice hotel ***

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ocijeni objekt!

Adresa i kontakt

Toplice hotel ***
Antuna Mihanovića 2, 49217 Krapinske Toplice
Tel ++385(49) 202 202
Fax ++385(49)232 322
Email info@toplice-hotel.hr
http://www.toplice-hotel.hr

Krapinske Toplice poznate su još iz doba Rimljana pod nazivom Aquae Vivae (voda života). Toplice Hotel pruža ugodan smještaj, tradicionalnu domaću kuhinju, à la carte restoran. Gostima su na raspolaganju unutarnji bazen s whirpoolom, fitness dvorana, sauna i masaže. Rekreacijski i rehabilitacijski programi temeljeni su na primjeni termalne ljekovite vode. Brežuljci koji okružuju Krapinske toplice s brojnim stazama za šetnje idealni su za održavanje psihofizičkog zdravlja.

Krapinske Toplice su čuveno termalno lječilište i jedan od najidiličnijih kutaka Hrvatskog Zagorja, smještene među pitomim zagorskim "bregima".

Od Zagreba Krapinske Toplice udaljene su 45 km.

Medicinske indikacije: Liječenje svih vrsta post-traumatskog stanja lokomotornog sustava i kralježnice; liječenje svih post-operativnih stanja lokomotornog sustava, degenerativne kralježnice i artroznih smetnji; liječenje degenerativnih stanja, reumatizma, dijabetesa s neurološkim ili angioznim komplikacijama; post-operativna rehabilitacija srčanih pacijenata s infarktom ili operativnim zahvatima; liječenje pacijenata s operativnim zahvatima na srcu i konvalescenata; liječenje pacijenata koji boluju od bolesti periferalnog vaskularnog sustava i pacijenata s operativnim zahvatima na vaskularnom sustavu; liječenje koronarnih bolesti.