Turistička zajednica područja Srce Zagorja

Zagrebačka 4
49217 Krapinske Toplice

radno vrijeme:
pon - pet: 08.00-16.00

01.12.2017 - 31.12.2017

Zimska toplička bajka

U prekrasnom perivoju u središtu Krapinskih Toplica i ove godine, po četvrti  puta, smjestit će se Zimska toplička bajka u organizaciji Društva „Naša djeca“ Krapinske Toplice, čije su članice idejne začetnice i nositeljice projekta, kojeg ostvaruju u suradnji sa Općinom Krapinske Toplice.

Na taj način organizatori povezuju sve udruge u općini te OŠ Krapinske Toplice, Dječji vrtić "Maslačak" i Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice. Pripremamo veselo druženje uz pjesmu i ples te štandove s raznim delicijama i raznovrsnim domaćim proizvodima. Zimska toplička bajka započinje u petak 1. prosinca predstavom u Domu kulture: Vesele žene hrvatske, u kojoj nastupaju Jadranka Elezović i Matija Prskalo. U srijedu 06. prosinca u Dom kulture dolazi Sv. Nikola koji će uz pomoć članica DND-a podijeliti djeci darove, a djelatnici Centra za odgoj i obrazovanje održat će prigodnu predstavu za mališane.

Kompletan program pogledajte ovdje

Organizatori manifestacije su: Društvo Naša djeca Krapinske Toplice, Općina Krapinske Toplice, Turistička zajednica područja Srce Zagorja, u suradnji sa općinskim udrugama, KUD-om Zlatko Baloković, Puhačkim orkestrom Selno te općinskim institucijama: Osnovnom školom Krapinske Toplice, Dječjim vrtićem Maslačak, Centrom za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice te Općinskom knjižnicom.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim suradnicima i volonterima te posebno sponzorima bez kojih ne bi bilo moguće realizirati ovu bajku: Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, Vodenom parku Aquae Vivae, tvrtkama Belina, Crodux plin i Meditex te Tiskari Kustura, kao i svim ostalim našim obrtnicima i građanima koji nam daju potporu. I zato budite i Vi dio naše ZIMSKE TOPLIČKE BAJKE!

Prikaz novosti 1-10 (od 1000)
Stranica: Prethodna · Sljedeća